11/13-06-2021: Weekendretraite Yoga en Ademtechnieken "Van onrust naar inzicht" in Beekbergen

HELAAS DIT WEEKEND ZIT VOL. STUUR EEN E-MAIL ALS JE OP DE HOOGTE GESTELD WILT WORDEN VAN DE VOLGENDE DATUM: hanske@pranasara.nl

Heb jij last van stress of onrust? Dan voelt je lichaam waarschijnlijk gespannen aan, zit je hoofd vermoedelijk vol en voel je je misschien niet ècht gelukkig meer. Soms is de spanning zo hoog opgelopen dat je niet meer weet hoe je je nog kunt ontspannen en wat je nu nodig hebt. Wil je hier verandering in aanbrengen en de grip op je leven terug? Kom dan dit compleet verzorgde weekend chakra balancerende yoga en ademtechnieken volgen.

16/18-04-2021: Weekendretraite Yoga en Ademtechnieken "Van onrust naar inzicht" in Beekbergen

LET OP: IVM VERLENGING VAN DE CORONAMAATREGELEN IS DIT WEEKEND VERZET NAAR 11-13 JUNI. Heb jij last van stress of onrust? Dan voelt je lichaam waarschijnlijk gespannen aan, zit je hoofd vermoedelijk vol en voel je je misschien niet ècht gelukkig meer. Soms is de spanning zo hoog opgelopen dat je niet meer weet hoe je je nog kunt ontspannen en wat je nu nodig hebt. Wil je hier verandering in aanbrengen en de grip op je leven terug? Kom dan dit compleet verzorgde weekend chakra balancerende yoga en ademtechnieken volgen.

04-04-2020: Vijfdaagse bijscholing Yin Yoga in Elst (50 uur)

HELAAS IS DEZE BIJSCHOLING GECANCELD IVM HET CORONAVIRUS: neem contact op met hanske@pranasara.nl om op de hoogte gehouden te worden van de nieuwe datum.
Wil jij als docent Yin Yoga aan jouw lesaanbod toevoegen? Of ben je op zoek naar diepgang van je eigen yogabeoefening en wil je meer weten over de achtergrond van Yin Yoga? Ben je geïnteresseerd in hoe je houdingen kunt ondersteunen met een bolster, kussens en/of yogablokken, waar je op moet letten bij de uitvoering van de houdingen en hoe je je eigen Yin yogalessen kunt samenstellen? Kom dan deze bijscholing volgen.

28-03-2020: Gebruik yogaprops in Yin Yoga in Elst

HELAAS IS DEZE TRAINING GECANCELD IVM HET CORONAVIRUS: neem contact op met hanske@pranasara.nl om op de hoogte gehouden te worden van de nieuwe datum.
Tijdens deze dag leer je hoe je kussens, bolsters, blokken, riemen en dekens op juiste wijze tijdens Yin Yogahoudingen kunt gebruiken. Niet alleen om de houdingen te ondersteunen, maar ook om deze juist te kunnen verdiepen. Een interessante trainingsdag voor beoefenaars, maar ook voor docenten van Yin Yoga.

05-10-2019: Vijfdaagse bijscholing Yin Yoga (50 uur)

HELAAS DE DATUM VAN DEZE BIJSCHOLING LIGT IN HET VERLEDEN. STUUR EEN E-MAIL ALS JE OP DE HOOGTE GESTELD WILT WORDEN VAN DE VOLGENDE DATUM: hanske@pranasara.nl Wil jij als docent Yin Yoga aan jouw lesaanbod toevoegen? Of ben je op zoek naar diepgang van je eigen yogabeoefening en wil je meer weten over de achtergrond van Yin Yoga? Ben je geïnteresseerd in hoe je houdingen kunt ondersteunen met een bolster, kussens en/of yogablokken, waar je op moet letten bij de uitvoering van de houdingen en hoe je je eigen Yin yogalessen kunt samenstellen? Kom dan deze bijscholing volgen.

22-09-2019: Critical Alignment Yoga 2XL in Elst (onderrug en bovenrug)

HELAAS DE DATUM VAN DEZE TRAINING LIGT IN HET VERLEDEN. STUUR EEN E-MAIL ALS JE OP DE HOOGTE GESTELD WILT WORDEN VAN DE VOLGENDE DATUM: hanske@pranasara.nl
Critical Alignment Yoga is een therapeutische vorm van yoga die erop gericht is om spanning in de rug, nek en schouders te verminderen. Tijdens deze middag wordt boogje gebruikt om ruimte te creëren in onderrug en bovenrug.

22-09-2019: Dansante Yoga in Elst

HELAAS DE DATUM VAN DEZE TRAINING LIGT IN HET VERLEDEN. STUUR EEN E-MAIL ALS JE OP DE HOOGTE GESTELD WILT WORDEN VAN DE VOLGENDE DATUM: hanske@pranasara.nl
Op een actieve manier tot innerlijke rust komen? Kom dan deze ochtend dansante yoga volgen. Bij deze yogavorm worden yogahoudingen, net als bij de zonnegroet, vloeiend achter elkaar uitgevoerd. Door deze vervolgens ritmisch op de muziek uit te voeren, ontstaat er een innerlijke dans. Tijdens deze ochtend wordt een reis door de chakra's gemaakt. Hierop worden de houdingen/bewegingen en muziek aangepast.