23-02-2019: Van yogadocent naar yogaondernemer in Dieren, deel 1: positionering

Als je les kunt geven, betekent dit niet automatisch dat je ook klanten krijgt. Maar liefst 90% van de yogadocenten lukt het niet om rond te komen van het geld, dat met het geven van lessen wordt verdiend. Hoe goed jouw yogalessen ook zijn, je moet er eerst voor zorgen dat je de aandacht trekt van potentiële klanten. Maar hoe komen mensen te weten dat jij lessen verzorgt, wat maakt jouw lessen interessanter dan die van andere yogadocenten en hoe zorg je ervoor dat jouw communicatie over die lessen opvalt? Oftewel hoe ga je jezelf in de markt positioneren? Als yogadocent die zelf jarenlang als marketing adviseur binnen internationale organisaties heeft gewerkt, leer ik je hoe je jouw bedrijf op de kaart kunt zetten. 

Het programma is als volgt:
12.45-13.00 uur: Ontvangst
13.00-14.00 uur: Het belang van een heldere positionering
14.00-15.00 uur: Voorbeelden, valkuilen en tips
15.00-15.15 uur: Theepauze
15.15-16.00 uur: Handvatten voor de positionering van jouw bedrijf
16.00-17.00 uur: Oefeningen om zelf aan de slag te kunnen 
Tijdens de dag zelf, ontvang je de theoretische achtergrond in een map waarmee je thuis zelf verder aan de slag kunt. Tijdens de volgende sessie, kun je dan de door jou ontwikkelde positionering door mij laten toetsen.

Geïnteresseerd? Reserveer je plek dan snel: er zijn slechts 10 plaatsen beschikbaar. Stuur hiervoor een bericht via het contactformulier of mail naar hanske@pranasara.nl.

Kosten:

€ 50,-- inclusief lesmateriaal.

Datum en starttijd: