23-02-2019: Yin Yoga XL "winter" in Dieren

Yin Yoga is een vorm van yoga die de fascie activeert door langer in houdingen te blijven. Hierdoor worden de meridianen geactiveerd en stroomt de levensenergie beter door het lichaam. Dit heeft een positieve werking op organen, immuunsysteem, spieren en gewrichten. 

Het thema van deze Yin Yoga XL les is "winter". Elk seizoen heeft specifieke kenmerken die lichaam en geest beïnvloeden. Winter is de tijd om naar binnen te keren, terug te kijken en te beoordelen wat losgelaten moet worden om weer nieuwe energie op te doen. 

De winter is verbonden met het element water dat in het lichaam door nier- en blaasmeridiaan wordt vertegenwoordigd. In de nieren wordt levensenergie opgeslagen. De winter is het seizoen om de voorraad hiervan aan te vullen. De houdingen in deze XL les zijn erop gericht deze energie te voeden, emoties te balanceren en het zenuwstelsel tot rust te brengen.

Het programma is als volgt:
10.00-10.15 uur: Ontvangst
10.15-12.00 uur: YIN XL
12.00-12.15 uur: Gelegenheid voor vragen tijdens een kop thee

Eerst nog even verder lezen wat Yin Yoga inhoudt? Lees dan hier verder.

Geïnteresseerd? Deze training zit reeds vol. Als je op de wachtlijst geplaatst wilt worden of op de hoogte gehouden wilt worden van de volgende datum, stuur je een bericht via het contactformulier of mail naar hanske@pranasara.nl.

Kosten:

€ 20,00

Datum en starttijd: