05-10-2019: Vijfdaagse bijscholing Yin Yoga (50 uur)

Wil jij als docent Yin Yoga aan jouw lesaanbod toevoegen? Of ben je op zoek naar diepgang van je eigen yogabeoefening en wil je meer weten over de achtergrond van Yin Yoga? Ben je geïnteresseerd in hoe je houdingen kunt ondersteunen met een bolster, kussens en/of yogablokken, waar je op moet letten bij de uitvoering van de houdingen en hoe je je eigen Yin yogalessen kunt samenstellen? Kom dan deze bijscholing volgen.

22-09-2019: Dansante Yoga in Elst

Op een actieve manier tot innerlijke rust komen? Kom dan deze ochtend dansante yoga volgen. Bij deze yogavorm worden yogahoudingen, net als bij de zonnegroet, vloeiend achter elkaar uitgevoerd. Door deze vervolgens ritmisch op de muziek uit te voeren, ontstaat er een innerlijke dans. Tijdens deze ochtend wordt een reis door de chakra's gemaakt. Hierop worden de houdingen/bewegingen en muziek aangepast.

12/14-04-2019: Yogaweekend Compassie in Beekbergen

HELAAS DE DATUM VAN DIT WEEKEND LIGT IN HET VERLEDEN. STUUR EEN E-MAIL ALS JE OP DE HOOGTE GESTELD WILT WORDEN VAN DE VOLGENDE DATUM: hanske@pranasara.nl Behoefte aan een weekend rust en ontspanning? Waarin je tijd hebt om aandacht aan jezelf te kunnen besteden? Kom dan een weekend yoga in de bosrijke omgeving van Beekbergen volgen. Verschillende yogadocenten geven hier verschillende yogavormen rondom het thema compassie.

30-03-2019: Van yogadocent naar yogaondernemer in Dieren, deel 2: doorvertalen positionering

HELAAS DE DATUM VAN DEZE BIJSCHOLING LIGT IN HET VERLEDEN. STUUR EEN E-MAIL ALS JE OP DE HOOGTE GESTELD WILT WORDEN VAN DE VOLGENDE DATUM: hanske@pranasara.nl

Ben jij yogadocent en wil je met lesgeven geld gaan verdienen? Dan heb je ook commerciële vaardigheden nodig. Tijdens deze middag leer je hoe je de positionering van jouw bedrijf kunt doorvertalen naar promotie, website, huisstijl, enz. Deze middag is onderdeel van een serie van twee middagen om vaardigheden te verkrijgen die nodig zijn om een financieel gezond bedrijf op te zetten. Het is mogelijk deze middag los te volgen.

30-03-2019: Reis door de Chakra's in Dieren

HELAAS DE DATUM VAN DEZE TRAINING LIGT IN HET VERLEDEN. STUUR EEN E-MAIL ALS JE OP DE HOOGTE GESTELD WILT WORDEN VAN DE VOLGENDE DATUM: hanske@pranasara.nl

Chakra's zijn energiecentra in het lichaam. Tijdens deze training leer je hoe je chakra's kunt activeren en ervaar je hoe deze energiecentra je fysieke, mentale en spirituele gesteldheid beïnvloeden. LET OP: VOL (stuur een email naar hanske@pranasara.nl om op de wachtlijst geplaatst te worden).

29-03-2019: Critical Alignment Yoga XL (bovenrug) in Dieren

HELAAS DE DATUM VAN DEZE TRAINING LIGT IN HET VERLEDEN. STUUR EEN E-MAIL ALS JE OP DE HOOGTE GESTELD WILT WORDEN VAN DE VOLGENDE DATUM: hanske@pranasara.nl CAY is een therapeutische vorm van yoga die erop gericht is om spanning in de rug, nek en schouders te verminderen. Deze extra lange les is gericht op de bovenrug: het boogje wordt gebruikt om extra ruimte te creëren. LET OP: VOL (stuur een email naar hanske@pranasara.nl om op de wachtlijst geplaatst te worden).

23-02-2019: Van yogadocent naar yogaondernemer in Dieren, deel 1: positionering

HELAAS DE DATUM VAN DEZE BIJSCHOLING LIGT IN HET VERLEDEN. STUUR EEN E-MAIL ALS JE OP DE HOOGTE GESTELD WILT WORDEN VAN DE VOLGENDE DATUM: hanske@pranasara.nl

Ben jij yogadocent en wil je met lesgeven geld gaan verdienen? Dan heb je ook commerciële vaardigheden nodig. Tijdens deze middag leer je hoe je jouw bedrijf kunt positioneren (de belangrijke basis voor alle marketingactiviteiten). Deze middag is onderdeel van een serie van twee middagen om vaardigheden te verkrijgen die nodig zijn om een financieel gezond bedrijf op te zetten. Het is ook mogelijk deze middag los te volgen.