Les bij Pranasara

UtkatasanaOm ervoor te zorgen dat iedereen persoonlijke aandacht en begeleiding krijgt, wordt er in kleine groepen gewerkt. Voor verdere informatie over de verschillende soorten yoga, klik je op de yogavorm die jou aanspreekt (rechts of onderaan de pagina). Naast wekelijkse lessen worden ook workshops verzorgd. Deze vind je hier.

Wat mee te nemen: 

Naar de les hoef je zelf geen mat, kussen of deken mee te nemen. Bij Pranasara zijn hulpmiddelen aanwezig die, conform de filosofie van yoga, alleen van natuurlijke materialen gemaakt zijn. Dit voorkomt dat je in aanraking komt met giftige stoffen die in PVC-matten of fleece dekens zitten en via huid of adem in het lichaam opgenomen kunnen worden! Voor persoonlijke hygiëne is het wel fijn een katoenen badhanddoek mee te nemen, om over de mat heen te leggen. Verder adviseert Pranasara om makkelijk zittende (sport)kleding van het liefst natuurlijke materialen, zoals katoen of bamboe te dragen.Deze stoffen sluiten de huid niet af van de buitenlucht, waardoor de huid kan blijven ademen.

Huisregels:

  • De zaal is ten minste 10 minuten voordat de les begint, open. Om de beginmeditatie niet de onderbreken, is het niet wenselijk dat de zaal betreden wordt als de les al begonnen is. Zorg er dus voor dat je op tijd aanwezig bent. 
  • Uit hygiënisch oogpunt mag de zaal alleen betreden worden op blote voeten, antislip-sokken of sloffen. 
  • Drinken mag alleen in een afgesloten fles mee naar binnen genomen worden. Het is niet toegestaan etenswaar mee te nemen in de zaal.
  • Mobiele telefoons dienen op stil te staan, tenzij hier in overleg met de docent een uitzondering op wordt gemaakt.
  • Geef je afwezigheid ten minste twee uur van te voren door per mail of sms. Niet (op tijd) afgemelde lessen kunnen niet worden ingehaald.
  • Draag makkelijk zittende (sport)kleding. Pranasara adviseert om te kiezen voor natuurlijke materialen zoals katoen en bamboe.